MokumMediation
MokumMediation biedt als eerste (en enige) in Amsterdam mediation en bemiddeling op maat aan ter voorkoming van dakloosheid.

MokumMediation heeft een aanpak ontwikkeld waarin een mix van mediation en hulpverleningservaring ervoor kan zorgen dat er bemiddeld wordt door een onafhankelijke partij met verstand van zaken waardoor er voorkomen kan worden dat mensen dak- of thuisloos worden of in de opvang terecht komen. 
MokumMediation biedt een korte interventie op maat aan omdat niet voor elke situatie een lang (en duur) hulpverleningstraject nodig is.

We werken al samen met perMens, De Regenboog Groep, De StraatAlliantie, Zorgeloos Ambulant, Leger des Heils en de buurteams.

In 2024 gaat MokumMediation door met de aanpak!

De doelgroep bestaat uit mensen die normaal gesproken geen gebruik zouden maken van mediation of bemiddeling maar die door vroegtijdig signaleren van hun hulp- of dienstverlener, docent, begeleider of andere professional wellicht een (dreigende) conflictsituatie kunnen voorkomen waardoor hun traject, relatie, familieband, woonsituatie niet op het spel komt te staan of escaleert waardoor er meer problemen ontstaan. Neem een kijkje in de nieuwe folder of lees hier meer over de toepassing van mediation.

Heb je nog vragen? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om de mogelijkheden te bespreken.